19. mai 2011

Ukens designer (10)

Når man ser de flotte redesign kjolene til Marianne, skulle man ønske man var barn igjen! Den røde kjolen med hvite blomster på, får ihvertfall meg til å minnes melkekartongene fra min barndom. Fargerike og muntre klær, som bringer sommeren inn i heimen (og heldigvis for oss guttemødre så finnes det noen fine små selebukser innimellom alle de pene kjolene!) Link til blogg & butikk finner du nederst i innlegget, husk å klikke innom!


UKENS DESIGNER: Marianne Braaten Wold | BraWo Design 

Jeg heter Marianne, er 36 år og kommer opprinnelig fra Oslo. Nå bor jeg på et småbruk ved Skarnes, sammen med mann, to små barn, en stesønn, tre katter og en liten høneflokk.

Jeg er egentlig akademiker og har ingen formell søm- eller designutdanning. Designvirksomheten min er en selvlært hobby som har utviklet seg over mange år og som har vokst seg så stor at jeg har etablert mitt eget lille firma.


© BraWo Design

© BraWo Design


Jeg tok ”det store spranget” i fjor og bestemte meg for å gi drømmen om egen designvirksomhet en sjanse. Jeg prøver å leve av BraWo Design og har for tiden ingen andre jobber ved siden av. Det er ingen luksustilværelse, med mye jobbing og variabel inntekt, men det går stadig fremover. Det er tøft å starte for seg selv, samtidig som det er fantastisk å kunne jobbe fullt og helt med det jeg liker best.

Mitt konsept med BraWo Design er å sy barnekjoler av gjenbrukstekstiler. Siden jeg har begrenset mengde av hvert stoff blir det ofte bare ett eksemplar av hver kjole. Jeg bruker bare noen få, enkle snittmønstre som utgangspunkt for kjolenes fasong og lar hver og en av de tekstilene jeg bruker bestemme den enkelte kjoles uttrykk. Det er tekstilene i seg selv, og det de blir i kombinasjon med hverandre, som gir meg inspirasjon. Det er like moro hver gang å se hvordan den samme kjolefasongen kan få totalt forskjellig uttrykk avhengig av hva jeg bruker av stoffer og pynt. Mengden jeg har med tekstiler og alle idéene jeg har for dem, overgår kapasiteten jeg har til å sy kjoler av dem alle sammen.


© BraWo Design


Favorittplagget mitt er nok ullteppekjolene. De har blitt BraWo Designs mest særegne og mest omtalte produkt. Det er gode, vakre vinterkjoler som er sydd av ulltepper. De er flotte til små, velkledde prinsesser som skal holde varmen på kalde dager, og det er et plagg få har maken til. Men jeg er også veldig glad i bomullskjolene som er sydd med det samme snittet, spesielt de ensfargete kjolene med applikasjoner. De er superanvendelige. De kan brukes til fest med en bluse under, til hverdags med en genser under, eller som sommerkjoler over nakne skuldre og armer.


© BraWo Design

© BraWo Design


Ønsker du å se flere produkter eller lese mer om BraWo Design? 
Klikk for å besøke Mariannes blogg + butikk

5 kommentarer:

 1. Mye fint her :)

  Stå på videre, Marianne!!!

  SvarSlett
 2. Hjertens enig! Kjenner det begynner å klø i fingrene etter å ta fatt på noen kreative krumspring på symaskinen ;)

  SvarSlett
 3. Nydelege klede! Og det var det som skulle til ikveld - no kjem stoff og saks på bordet! Takk!

  Har du forresten lyst til å vere med på eit minibloggedametreff snart?

  Klem

  SvarSlett
 4. Å, det høres kjekt ut! Ja det vil jeg gjerne være med på!

  (hihihi, jeg står nå midt oppi et håpløst tilfelle av stoff - knappenåler - målebånd og en liten skummadrass... har visst kjørt meg litt fast... hjelp!)

  Klem

  SvarSlett
 5. BraWo sine ting er kjempeflotte, ullkjolane er min favoritt!

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du vil legge igjen en kommentar:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...