www.underbaraclara.nu |
Oppskriften er som følger (1 liter):
- 3 dl havregryn
- 15 dl vatten
- 1 krm salt
- 3 ss nøytral olje
Bruk blender eller stavmikser, sil av i saftpose (eller bruk kjøkkenhåndkle). Hell over på rene flasker. Holder seg 2-3 dager i kjøleskap etter åpning, eller 1 uke uåpnet. Rist før servering.
Jeg fant en oppskrift til, denne tror jeg vil passe perfekt til Lille C.
- 5 dl vann
- 2 dl havregryn
- 2 dadler
Det er kjempelett og kjemoegodt og blir ikke minst veldig billig! :) Jeg har brukt en del havremelk tidligere, som jeg har kjøpt på butikken, men da jeg fant ut (via clara, jeg og) hvor lett det var, har jeg gått over til det. Aldri mer melkemangel her i huset! :D
SvarSlettspændende
SvarSlettman får virkelig lyst til at prøve
x
Margit
Creative Tail
Jeg driver også og kjøper havremelk i butikken, men nå fikk jeg lyst til å prøve lage selv. Det ser så nydelig ut på flaske, og smaker godt!
SvarSlettSkal teste ut oppskriften i helgen, blir spennende. Det finnes jo flere måter å variere på når jeg tenker meg om; man kan jo tilføre søtt (vanilje) eller få den tykkere ved å ha mindre vann.
SvarSlett