8. jan. 2011

PUTEKRIG!

Da var julen pakket bort for denne gang - og i samme slengen kom inspirasjonen over meg. Lille C var så snill og rolig, så da rakk jeg å "smekke sammen" en konvoluttpute (*) som han skal ha oppi skuvsengen sin. Stoffet fant jeg på loppis på Rothaugen skole, lenge før Lille var påtenkt. Deilig å komme i mål med noe man har kjøpt og spart til "framtidige prosjekter".

Riktig god helg! 

(*) navn etter lukkemetoden på baksiden.

10 kommentarer:

 1. Hei! Flott pute, i et herlig stoff!! Jeg er så dårlig på å finne barnestoff jeg! Gleder meg til loppesesongen begynner igjen:) Ha en fin kveld! ¤R¤

  SvarSlett
 2. Takk for det! Ble ganske fornøyd selv. Har en følelse av at det er mer konkurranse om gamle retrostoffer nå enn det var tidligere, så det er kanskje ikke så rart?

  Jeg er med i en egen "loppis i Bergen gruppe" på Facebook så jeg gleder meg til annonsering av vårens loppemarkeder :)

  SvarSlett
 3. Bedårende stoff:-) Den puta blir nok smashing i barnesenga!

  SvarSlett
 4. Å, det stoffet var nydelig!
  Jeg drev også og kjøpte barneting på loppis lenge før jeg fikk barn. Det er jeg veldig glad for idag, men følte meg litt teit i barneavdelingen når jeg var 19... Selv om jeg alltid har vært litt barnslig:-)

  Ha en god kveld!

  SvarSlett
 5. ÅÅÅ, denne var supersøt :)

  SvarSlett
 6. så utrolig flott stoff! fin pute. liker veldig gost bloggen din. fine bilder!

  ha en fin søndag:-)

  SvarSlett
 7. Tusen takk for koselige kommentarer!

  Det blir kanskje ikke så mye putekrig med bare én pute, så det spørs om ikke det blir nok et syprosjekt i nær framtid. Har tenkt å klippe ut en av figurene og bruke denne som applikasjon.

  SvarSlett
 8. oj! der sa du noe..ligger to lette plastakebrett ute som ofte danser i vinden. Må vel ut i stormen for å se om de fremdeles ligger der..

  nå er begge barna i seng her. da er det duket for en kopp kakao og bloggland:-) kan regne så mye det vil da! Fin søndag!

  SvarSlett
 9. For en skikkelig sjarm-pute! Man kan være heldig på Rothaugen:)

  SvarSlett
 10. å, den var jo bare kanonsøt!

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du vil legge igjen en kommentar:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...