7. jan. 2011

Tea 4 Two?

Her får du 4 oppskrifter på urtete du selv kan lage:

Stjerneanis, allehånde og appelsin. 
Bruk en liten kanne og hell oppi 2 stjerneanis, tørkede økologiske appelsinskall og 5 allehåndebær. Tilsett 2 kopper vann og kok opp. Slå av varmen og la trekke i 5 minutter (tildekket). Sil av og drikk!

Granateple
Kok opp 2 kopper vann og rør i 2 ts granateplesirup (tilgjengelig på helse-/naturkost eller innvandrerbutikk) evt bruker du 2 ss granateplejuice.
  
Eple og kanel
Bruk en liten kanne. Ha i ½ kopp tørkede epler og 1 kanelstang. Hell 2 kopper vann og kok opp. Slå av varmen og la trekke i 5 minutter (tildekket). Hell teen over i en kopp og nyt! Det kan være godt å knaske på de varme, myke epleskivene på bunnen. Kanelstangen kan brukes flere ganger.  
 
Ingefær, timian, cayenne, sitron
Ha i 1 ts tørket ingefær og 1 ts timian i en liten gryte. Tilsett 2 kopper vann og kok opp, slå av varmen og la trekke i 5 minutter (tildekket). Sil av og ha i en kopp, ha i en klype cayennepulver og en dæsj frisk sitronjuice. Dette brygget vil styrke immunforsvaret nå i influensasesongen ;)4 kommentarer:

 1. Så gøy. Takk for tips/oppskrift.

  SvarSlett
 2. Man får ikke mer moro enn man lager selv. Jeg har vært på utkikk etter sånne oppskrifter lenge og plutselig fant jeg noen på en amerikansk side. Gleder meg til å teste disse ut!

  SvarSlett
 3. Thanks for the recepies! And those cups are really nice!

  SvarSlett
 4. Værsågod! Tekoppene er helt nydelige, dessverre er de ikke mine... Men nå som loppemarkedsesongen snart er i sving igjen håper jeg å kunne snope litt ;)

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du vil legge igjen en kommentar:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...