14. jun. 2011

Why does it always rain on me?

howaboutorange.blogspot.com
Den gode sommerfeelingen fra i går er borte vekk. Erstattet av regn og grå himmel. På sånne dager er det ikke annet å gjøre enn å drømme seg bort i fargerike, kreative prosjekter. Hva synes dere om denne oppfriskningen her? En kjedelig vase blir helt ny med litt dekorativ tape! Kjempelekker!!

Ser forresten at det er mange innom bloggen min for tiden. Jeg er så nysgjerrige på hvem dere er!? Legg gjerne igjen en liten kommentar, så jeg kan få sjansen å kikke innom bloggen din også ;)

- Anne Therese

7 kommentarer:

 1. Knallfint!!!! Så morsomt!
  Hvor har du fått den tapeten fra da?

  Du kan jo henge deg på Sukkertøy for øyet sin utfordring med dette innlegger;)

  Klem fra Stine

  SvarSlett
 2. Kjempelekker!

  Ser for meg at dusvinser rundt i huset og taipepynter både her og der:)
  Eg har bare blank tape og gaffa tape i hus...

  Ha ein strålande dag!

  SvarSlett
 3. Wow så utrolig stilig! -og enkelt!

  SvarSlett
 4. Hei:) Siden du etterlyste lesere, jeg trodde faktisk jeg allerede fulgte, men hadde visst ikke trykket ok sist:) Stilig med teipen!

  SvarSlett
 5. Ih, den er så fiiiiiiin!! Det er ikke alle masking-tape-blog-projekter jeg kan lide, men denne er smuk smuk :) Ja- kan du så lige se at komme forbi min blog i en fart, det må da bestemt være en fejl, at du ikke er læser ;) Men øh.. den har været lidt kedelig på det sidste, da jeg skulle afslutte mit studie, men den næste tid skal nok blive MEGET bedre :)
  Knus Katrine

  SvarSlett
 6. Her er det også vått og kaldt i dag og sommeren virker til å være laaaangt unn selv om den var på besøk i helgen... Så dekorativt og stilig det ble med tapen på vasen!!! Inspirerende! :)

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du vil legge igjen en kommentar:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...