16. mai 2011

Ukens designer (9)

Da Lille C. ble født var jeg så heldig å få en gul anderangle i barselgave av Stine. Den er med sin hendige størrelse alltid med oss på tur; om det nå er trilletur, i bilen eller ombord på et fly. "Gakke" har reddet situasjonen mang en gang! Den stripete Zebrafant "Ellie" kjøpte jeg noen måneder senere, to av brødrene hennes finner du i butikken, som Stine har nettopp åpnet. Link til butikk og blogg finner du nederst i innlegget, husk å klikke innom!

UKENS DESIGNER:  violaSometimes

Jeg heter Stine Marie Nord Ekström, er 29 år og bor i Oslo med min mann Thomas og vår lille datter Olivia.

Jeg har ingen formell utdannelse innenfor design, jeg er faktisk utdannet fotograf. Jeg har alltid hatt en stor skapertrang, og jeg liker å jobbe med forskjellige medier. For øyeblikket er det hekling som er favoritten.
Det hele startet da jeg var gravid, jeg ville lage noe fint til bebis og begynnte å hekle. Og siden har jeg fortsatt og jeg blir (nesten) aldri lei. Jeg er veldig spontan når jeg lager ting. Jeg følger aldri noen oppskrift, jeg bare ser for meg en ting og prøver å lage det sånn jeg har det i hodet. Det er ikke alltid det blir like bra, men det er jo en del av prosessen det og.

Trygve Stuffed Animal © violaSometimes


Little Cirkus baby blanket © violaSometimes


Jeg blir inspirert av andre kreative, jeg kan bli så inspirert at det nesten gjør litt vondt av og til! Da må jeg bare løpe til soffa'n, slenge beina opp og ta frem heklenåla. Jeg har som regel flere prosjekter på gang, jeg blir ofte spontan-inspirert og må begynne på noe nytt før det gamle er ferdig!

Hvis jeg må velge en favoritt så blir det nok kanskje ranglene, for de har så mye personelighet:) Eller så er jeg også glad i elefantene og teppene.

Om jeg lever utelukkende av design? Nei, ikke enda, men hvem vet hva fremtiden bringer. Den som intet våger, intet vinner;)


Lion Rattle © violaSometimes


Stine sin blogg+butikk

3 kommentarer:

 1. LIKER violaSometimes :)

  SvarSlett
 2. Jepp, det gjør jeg også!

  SvarSlett
 3. Ja ei slik rangle hadde ikkje vert å forakte til vesle propell.
  Dei er supersøte!

  Tudeldu!

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du vil legge igjen en kommentar:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...