Disse knekkebrødene er kjempegode på smak, og de er veldig sunne. Ikke noe olje, fett eller gjær. Metter godt gjør dem også. Man kan fint leve uten brød etter at man har fått schwungen på disse!!
Sa jeg at de er superenkle og raske å lage?
- 2 dl sammalt rug
- 2 dl havregryn
- 2 dl havrekli
- 2 dl kruskakli
- 1 dl solsikkekjerner
- 1 dl sesamfrø
- 1 dl linfrø
- 7 dl vann
- 2 ts salt
- Bruk slikkepott til å smøre utover på bakepapir i langpanne x 2
- Stekes på 175 grader med varmluft i 45 minutter
- Tas ut og kuttes i passelige biter med pizzahjul
- Etterstekes/ tørkes i 30 minutter med døren på gløtt (bruk en tresleiv)
Oppbevares i lufttett boks.
mmmmm - har lige fået en opskrift der miner om denne - skal altså bare prøve den nu.
SvarSlettx
margit
creative tail
Ja, desse høyrdes gode ut:)
SvarSlettEg prøvde å laga noko tilsvarande i helga. Dei vart ikkje så flate som rektige flatbrød skal vera, så eg kalla det brikcs. Og var storfornøyd.
Med camenbert! Mmmmmm....!
Takk for oppskrift:)
Tudeldu!
VERDENS beste?? Prove it, send over en eske! *Knis*
SvarSlettMargit: ja disse må du prøve, de har blitt en "instant favourite" her hos oss Ü
SvarSlettAnna: bruk slikkepott, eller legg "røren" mellom to stekepapir og bruk kjevle.
Datt: hehe, ja det hadde du vel likt ;) Du får brette opp på ermene og teste ut oppskriften! Selve blande og smøre utover-prosessen tar toppen 5 minutter!
Høyres og ser kjempegodt ut! Har lenge hatt planar om å prøve slike, no skal eg altså..
SvarSlettfine bilder, som alltid!
Klem til deg