22. mar. 2011

Tetestingsassistent (!)

... eller te testings assistent. Min kjære venninne Anne Elisabet har fått seg lokale her i Bergen by, hvor hun og en partner (in crime) skal drive med massasje og akupunktur. I tillegg skal hun ha en liten butikk. Og i en butikk må man selvsagt ha litt g o d   t e  ! Det er her undertegnede kommer inn i bildet. Jeg har sporet opp en tebedrift i Sverige, og vi har fått tilsendt en mengde teprøver. Så i dag har jeg testet ut 3 ulike sorter grønn te: vårte, sitronte og en som er smakstilsatt  (lukter Hubba Bubba...)

Teen kommer fra en foreløpig hemmelig plass. Det er ingen andre som selger den her i Norge. Stikkordene er: økologisk, lokalt og hjemmelage. I tillegg har dem veldig fin design på teposene (løsvekt). Dette her blir m e g e t   spennende!


Hvilken te synes du høres best ut?


Helt til sist vil jeg for aller siste gang minne om utlodningen min. I morgen kl.12 annonseres vinneren! Så for å gjøre ting praktisk gir jeg frist til midnatt i natt. Ønsker dere alle sammen riktig lykke til!3 kommentarer:

 1. Spennande! Eg likar grønn te! Drikk det kvar kveld. Kjenner eg er litt skeptisk til tyggisvarianten..;-)

  God kveld til deg!

  SvarSlett
 2. Har alltid synes at grønn te er litt vanskelig, det er jo så fort gjort at den blir bitter om den ikke tilberedes skikkelig.

  Denne gangen var jeg fokusert på oppgaven, så den ble riktig så bra.

  Favoritten er helt klart vårte. Mild og god på smak, og så har den et veldig fint navn... ;)

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du vil legge igjen en kommentar:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...