15. des. 2010

Dagens tips: Mozartkuler

Oppskrift:
  • 500 g marsipan
  • 2ss konjakk
  • 150 g nougatt
  • 150 g mørk sjokolde
  • topping: kakao/ havsalt/ appelsinskrell etc.
  1. bland marsipan og konjakk.
  2. Skjær nougaten i små terninger.
  3. Del marsipanblandingen i 35 biter.
  4. Kjevle bitene eller trykk dem flate, legg deretter en nougatterning i midten og brett rundt – rull sammen til en kule.
  5. Smelt sjokoladen i vannbad over svak varme.
  6. Dypp kulene i sjokolade og legg dem på et bakepapir.
  7. Dryss en liten touch med kakao over, evt. kan man ha på havsalt for å lage smakskontrast.

På hobbybutikken kan du få tak i rødt eller gullfarget papir som du kan rulle kulene inn i. Hos IKEA har de fine krukker du kan ha dem i.
Perfekt som gave til jul eller til julebesøket! 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir veldig glad om du vil legge igjen en kommentar:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...