30. jul. 2010

Craft Fail

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH! Det er ingenting som er så irriterende som når man har brukt 4 timer på et syprosjekt, og så blir ikke det endelige resultatet noe fint.
I dag var det stelleteppe som sto på dagsorden, et slikt som man har i stellevesken. Vannavvisende stoff på ene siden og mykt deilig fluffy-stoff på den den andre siden. Halvveis i prosjektet var jeg svært fornøyd, fluffy-stoffet med grønn kant så pent og pyntelig ut (jeg skulle gitt meg mens leken var god!) Det gikk verre da jeg skulle feste stoffet på baksiden (voksduk). Ikke visste jeg at slike voksduker hadde det med å forskyve på seg. Og sømmene som i starten lå "skjult" utpå det brune stoffet, snek seg stadig lengre inn på det grønne.
For - og bakside. På avstand ser det ok ut.

Detaljvisning: forskyvning av søm + søm som har gått over stokk og stein.

Trøsten får bli at dette er noe som skal ligge nede i en veske, jobben er ihvertfall gjort og nå kan jeg gi meg i kast med andre ting! Trøstende ord mottas med takk!
For flere håpløse kreative prosjekter finnes det en egen side som heter CraftFail.com.

3 kommentarer:

 1. Uffda!
  Det er utrolig surt å bruke masse tid, og gi seg sjøl høye forventninger om hvor fantastisk flott resultatet skal bli, bare for å ende opp med snikende sømmer og vandrende stoff. :(

  Men fargene og mønstrene var iallefall fine!

  SvarSlett
 2. "Snikende sømmer, vandrende stoff". Høres ut som en fin tittel på en bok :D

  Takk for oppmuntringen!

  SvarSlett
 3. blœh det er såå kjipt når sånnt skjer!:( Det så fortsatt fint ut synns jeg da:) Litt skjevheter er da bare sjarmerende;P

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du vil legge igjen en kommentar:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...