Denne knallgode oppskriften er beregnet til 2-3 personer.
  • 2 eggeplommer
  • 2 dl matfløte
  • raspet ost
  • salt, pepper, suppebuljong-pulver
  • 6 aromasjampinjong
  • olivenolje/ Meierismør
  • 100 g. bacon
  • 1/2 pakke spaghetti
  • (ovnsvarmet baguette)
  1. Pisk sammen eggeplommer, fløte og ost – smak til med krydder. Varmes sakte opp på svak varme.
  2. Sett en kjele vann til kok, tilsett 1-2 ss. salt. Spaghettien skal koke i ca. 12 min.
  3. Hakk soppen og stek i varm og tørr panne . Soppen skal svette ut vann (men uten å svi seg) før man har på olje/ smør. Når dette er godt stekt hiver du dette opp i sausen.
  4. Kutt opp baconstrimler og stek godt, blandes til slutt i sausen.
  5. Hell av vannet til spaghettien (godt tips er å bruke dette vannet til å varme opp skålene du skal servere maten i) og tilsett litt olje/ smør.
  6. Bland sausen i spaghettien, rør godt om.
  7. Serveres eventuelt med en ovnsvarmet baguette.
Enjoy!

Serveres med litt hjemmedyrket basilikum som pynt.