Denne knallgode oppskriften er beregnet til 2-3 personer.
- 2 eggeplommer
- 2 dl matfløte
- raspet ost
- salt, pepper, suppebuljong-pulver
- 6 aromasjampinjong
- olivenolje/ Meierismør
- 100 g. bacon
- 1/2 pakke spaghetti
- (ovnsvarmet baguette)
- Pisk sammen eggeplommer, fløte og ost – smak til med krydder. Varmes sakte opp på svak varme.
- Sett en kjele vann til kok, tilsett 1-2 ss. salt. Spaghettien skal koke i ca. 12 min.
- Hakk soppen og stek i varm og tørr panne . Soppen skal svette ut vann (men uten å svi seg) før man har på olje/ smør. Når dette er godt stekt hiver du dette opp i sausen.
- Kutt opp baconstrimler og stek godt, blandes til slutt i sausen.
- Hell av vannet til spaghettien (godt tips er å bruke dette vannet til å varme opp skålene du skal servere maten i) og tilsett litt olje/ smør.
- Bland sausen i spaghettien, rør godt om.
- Serveres eventuelt med en ovnsvarmet baguette.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Jeg blir veldig glad om du vil legge igjen en kommentar:)