Sommersalat (3-4 pers.)
  • 1 agurk
  • 1 paprika
  • 2 stangselleri-stilker
  • 1 boks mais
  • 1 boks tunfisk i vann
  • 1 pakke sukkererter
  • 1/2 pakke fetaost naturell
  • søte tomater (f.eks dulcita)
  • reker
  • aromasjampingjong
  • 300 g pastaskruer
  • salt og pepper
  • soltørket tomat i lake
  • basilikumblader til topping
  1. Sett stor kjele med vann til kok, pastaskruene skal koke i 15-20 min.
  2. Hakk opp alle grønnsakene.
  3. Stek aromasjampingjong.
  4. Hell av vannet på tunfisken og del opp i biter.
  5. Skrell rekene.
  6. Hell av vannet på pasta og kjøl ned. Bland i litt olje eller godt smør.
  7. Bland avkjølet pasta med grønnsaker.
  8. Dryss over soltørket tomat (i biter) og bruk oljen som smaksforsterker.
  9. Hakk opp fetaosten i passende terninger.
  10. Krydre etter smak, basilikum til topping.
  11. Serveres med ferskt brød eller baguett.

Alt skal blandes, men jeg laget så stor porsjon at det måtte deles opp i to skåler.

super closeup and out of focus