26. mai 2011

Ukens designer (11)

Jeg har forelsket meg i de fine uglene til ukens designer, jammen finnes de ikke som tevarmer også! En allsidig frøken, som lager fargerike ting til hus og hjem, duppedittene dine og til de søte små. Link til blogg og butikk finner du nederst i innlegget, så husk å klikke innom!

>>> Husk å trykke deg inn på "klikk her for å lese resten av intervjuet" så du får med deg hele teksten og de fine bildene ♥

UKENS DESIGNER: Ida Victoria Grønbekk | Sting & Ting

Jeg er ei jente på 26 år som kommer fra Jessheim, men bor i Oslo. Her bor jeg alene i en lavblokk fra 1960 - i en leilighet jeg elsker å pusle med og gjøre det fint i.

Designbakgrunn:
Jeg har ingen formell kreativ utdannelse. Men jeg kommer fra en kreativ familie, og har alltid vært interessert i å skape fine ting rundt meg, og får lett ideer til ting jeg vil lage og hvordan jeg vil ha til. Jeg har lært meg å sy etter "prøve og feile"-metoden, og alt jeg lager har opphav i mitt eget hode, uten mønster eller veiledninger.

Ugle pute © Sting & Ting
iPhone etui © Sting & Ting

Den kreative prosessen:
Det er viktig for meg å ha en helt utvungen kreativ prosess, og når jeg skaper noe er det fordi jeg får en idé jeg gjerne vil gjennomføre. Det er hele tiden lyst og syglede som driver meg.

Inspirasjon hentes fra?
Det kan egentlig være hvor som helst. Ofte dukker det opp ideer fra helt uventet hold, andre ganger lar jeg meg inspirere av andre bloggersker og sydamer, av fargekombinasjoner som dukker opp, eller rett og slett av et behov for praktiske løsninger i hverdagen. Jeg leter aldri bevisst etter inspirasjon - den dukker bare opp.

Sminkepung © Sting & Ting
Majakjole © Sting & Ting

Favoritter:
Majakjolene jeg syr, er nok de jeg har blitt mest glad i. Det var det første jeg sydde for å selge, og de har blitt veldig populære. Det er så morsomt å sy noe som andre kan bruke lenge og bli glad i, og noe av det fineste jeg vet er å få bilder fra kunder med de små gulljentene deres i Majakjoler. Jeg har dessuten blitt veldig glad i uglene jeg ganske nylig har begynt å sy. De er så morsomme å holde på med!

Gründer?
Nei, jeg er bare en småskala hobby-syerske. Jeg skulle ønske jeg kunne sydd mye mer, og stått på markeder etc., men jeg har ME (kronisk utmattelse), og har veldig lite krefter til å holde på med slikt. Men når jeg først må være hjemme og orke lite, er jeg utrolig glad for å ha denne hobbyen. Jeg kan holde på helt i eget tempo uten noe press og med mange pauser - og jeg føler at jeg gjør noe nyttig som gleder andre, og som jeg får god tilbakemelding på.

Redesignet hårstrikk © Sting & Ting

Hvor finner vi deg?
Jeg blogger på idaogmuskatt. - om blant annet syprosjekter, loppemarkeder, interiør og matlaging. Butikken min, Sting & Ting, som er full av egendesignede og egenlagde tekstilprodukter, finner man på epla.
>>> Ida Victoria blir med dette den (foreløpige) siste designeren innen "tekstil". Fra og med i morgen og fram til onsdag 8. juni vil du kunne stemme på Månedens Designer som blir presentert torsdag 9. juni. 2 kommentarer:

  1. Kjempefine ting, Ida Victoria har eit veldig godt auge for fargar og mønster i gamle tekstilar!

    SvarSlett
  2. Hei. selger du den fine ugle puta? evt tar i mot bestilling?

    SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du vil legge igjen en kommentar:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...