3. mar. 2011

Ukens designer (2)

Andre designer ut er Henriette Nilsen. Jeg kom tilfeldig over bloggen hennes for noen uker siden, og ble straks nysgjerrig på de to barnebøker om hunden Pepsi og katten Muskat, som hun har gitt ut. Leken strek og fine bakgrunnsdetaljer! Link til blogg & butikk finner du nederst, så husk å klikke innom!

UKENS DESIGNER: Henriette Nilsen | Fauna Design


Fortell litt om hvem du er:

Jeg er 29 år og bor i Kragerø med min samboer, to katter og en hund. Jeg jobbet lenge hjemmefra, men fikk endelig kontorplass på Compagniet, et kreativt fellesskap i Kragerø sentrum, for en måneds tid siden. Så nå prøver jeg å satse mer på firmaet mitt som heter Fauna design.

Hvilken designbakgrunn har du:

Jeg har en bachelorgrad i Visuell kommunikasjon ved Kunsthøyskolen i Oslo. Her hadde jeg tre fantastiske år sammen med utrolig flinke og snille medstudenter og lærere.


Hvilke medier arbeider du (helst) med:

Det går litt i perioder med meg i forhold til hvilket medium jeg liker å bruke. I to år nå har jeg jobbet mest digitalt, men jeg tenker stadig på å gå tilbake til håndtegning. Eller det å kombinere disse. Ellers så syr jeg også tøydyr i en blanding av nye og vintage tekstiler. Dette gjør jeg for at hvert dyr blir unikt og på grunn av miljøaspektet ved slik gjenbruk.

Har du noen favorittmotiv:

Favorittmotivene mine er dyr! Det er jo her navnet mitt Fauna kommer fra. Det var opprinnelig navnet på tøydyrkolleksjonen min, men jeg tegner så mye dyr så jeg har utvidet det til å gjelde hele firmaet mitt.Hva/ hvem inspirerer deg:

Det er så mye som inspirerer meg, noe på tv, noe jeg så i et blad eller bare en tanke som detter ned i hodet. Jeg sørger for å ha en skisseblokk i nærheten hele tiden så det er lett å få ned tankene før de forsvinner. Det er veldig sjelden jeg går rundt å leter etter et motiv. Enten holder jeg på med et spesifikt prosjekt (de to siste årene har det vært barnebøker) eller så har jeg omtrent 1000 uferdige idèer i hodet som venter.
Fauna's blogg + butikk----

This is the norwegian designer Henriette Nilsen.
She has published two childrens books; one about the dog Pepsi and the other about Muskat the cat.
This is Fauna's blog
and store.
Please use Google translator for the rest of this interview.
Thank you!

3 kommentarer:

  1. Så flotte illustrasjoner! Takk for nydelig inspirasjon igjen!

    SvarSlett
  2. Henriette er kjempeflink!

    SvarSlett
  3. Hææærrrrlige illustrasjoner frøken!!!!!!!!

    SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du vil legge igjen en kommentar:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...