1. okt. 2010

Oppskrift: suksesspizza

Fredag er for mange synonymt med pizza. Om du har gått lei Grandiosa eller har lyst å prøve noe nytt, forsøk Frk.Fjong's suksesspizza!

Bunn:
  • 2 dl vann
  • 20 g fersk gjær
  • litt salt
  • 1-2 ss olivenolje
  • + nok mel til en smidig og god deig
La deigen stå til heving under plast/ håndkle i min. 30 min, gjerne lengre.

Fyll:
  • tynt lag med tomatpuré
  • paprika
  • sopp
  • fetaost i terninger
  • cashewnøtter
  • pepperonipølse
  • soltørket tomat + evt. oliven
  • krydder (fersk) basilikum og oregano
  • toppes med Jarlsbergost
  • skivet tomat

Stekes midt i ovnen i 10 min, 225-240 grader.
Nytes lett avkjølt med noe godt å drikke.

God helg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir veldig glad om du vil legge igjen en kommentar:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...